Туторијал: Промена на изгледот на Windows 7

„Туторијалот се состои од 9 добро објаснети чекори кои се детално објаснети и можете многу лесно да ги следите. Во закачениот фајл најдолу во постот под име „nCounTr’s Se7en Style“ ќе ги пронајдете сите потребни фајлови класифицирани по чекори и само тие фајлови ќе ви бидат потребни.
На сликата можете да забележите дека Firefox е одлично изменет, на десктопот има одлични gadgets кои не се од оперативниот систем, а ова ќе биде објаснето подоцна како да го направите.“ објаснува nCountr.

Tуторијалот се однесува на конкретна тема, но е одличен бидејќи е едукативен објаснувајќи ги функциите на разни опции на Windows 7.

Aко го испушти линкот погoре, кликни тука за туторијалот.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии