Tumblr за Android сега поддржува анимирани гифови и сетови за фотографии

Платформата за блогирање Tumblr ја подобри својатa Android апликација со опции кои беа побарани од корисниците. Апликацијата сега автоматски ги стартува анимираните гифови, наместо да се клика на нив; поддржува пејсаж мод со што ќе може апликацијата да се користи и на таблет компјутери; и има можност за креирање на сетови за фотографии, односно правење на мини албуми. Овие опции беа достапни претходно во iOS апликацијата.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии