Тumblr претстави нова редизајнирана iOS апликација

Платформата за микро-блогирање Tumblr претстави нова редизајнара iOS апликација која сега е побрза, поинтерактивна и целосно native, односно е подобро интегрирана со останатите функционалности на iOS.

За Тumblr мобилното присуство е важно бидејќи со добра апликација им овозможуваат на 80-те милиони блогери брзо и лесо да постираат и репостираат содржина. Според Tumblr, дневно се споделуваат 69,8 милиони блог постови.

Затоа платформата се реши да го редизајнира почетната работна табла кој сега прикажува поголеми слиги кои побрзо се вчитуваат, подобри нотификации за кои постови им се допаднале на другите, поголеми профили со поголеми слики од блогерите со лични детали и функционалност за активни .gif фајлови.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии