Целосна контрола врз PDF документите, со PDFill Tools 13

PDFill Tools 13  е колекција од алатки кои се неопходни доколку постојано работите со PDF документи. На едноставен и релативно брз начин, можете да составите еден со друг pdf документ, да додавате заглавје и подножје (header и footer), да исфрлувате или реорганизирате местоположби на одредени страни, како и да додавате текстови или пак жигови (watermarks).

Програмата, како што бргу ќе забележите, е одлично решение и за енкриптирање, односно декриптирање документи, како и нивно конвертирање во формат за слика (JPG, PNG) и обратно. Додатно, секоја страна од pdf документот можете да ја ротирате, па дури и скратите (crop), да конвентирате PostScript или да додавате екстра информации во самиот pdf формат.

PDFill Tools 13 е бесплатен за лична употреба и не го испорачува сработеното со жигови кои се отстрануваат со купување на комерцијалната верзија. Неодамнешната верзија, која се прошири со повеќето од горе-наведените опции, се испорачува со непотребни додатни програми и дефинитивно внимавајте да не е штиклиран првиот и третиот бонус програм при самата инсталација.

Минимална побарувачка: Windows XP/Vista/7/8.x/10

Големина на фајлот: 15.5MB

2 коментари на “Целосна контрола врз PDF документите, со PDFill Tools 13

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии