Целосен увид врз вашите податоци, со Ashampoo Disk-Space-Explorer 2018

Со оглед на огромна изложеност на мултимедијални добра, стандарниот корисник често се наоѓа во ситуација да се запраша со какви сè работи е исполнет неговиот хард диск.

Ashampoo Disk-Space-Explorer 2018 го скенира вашиот хард диск и нуди детален приказ за тоа какви фајлови се кријат зад хаубата. Резултатите од таквото нешто можат да бидат прикажани како фајлови, структури или формати. Првата опција ви дозволува дополнително подредување според име, големина или процентуални вредности, втората опција ви дозволува да одберете дали да се прикажат фајлови или фолдери, а третата ги реди дигиталните гости според нивните формати, при што, можете да наместите кои категории, односно екстензии да бидат вклучени во приказот, а кои не.

Како дополнително визуелно помагало, резултатите се прикажуваат во форма на дијаграм или табела за да на прв поглед забележите кои фајлови и фолдери заземаат највеќе простор. Десниот клик ви дозволува директно прегледување или пак бришење на фајлот.

Ashampoo Disk-Space-Explorer 2018 е бесплатен за користење, но потребно е првин да создадете акаунт преку Ashampoo.

1 коментар на “Целосен увид врз вашите податоци, со Ashampoo Disk-Space-Explorer 2018

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии