Три Android игри кои се на голем попуст

Мартин Јованчевски

во гејминг

Постојано, бројни Android игри се на попуст. Во овој момент, три исклучително квалитетни игри се продаваат со голем попуст и можете да ги зграпчите за шеесетина денари, или помалку!


Се работи за чистокрвен 2D платформер каде фокусот е на решавање загатки преку играње со силата на магнетизмот и електромагнетски моќи. Играта првенствено е излезена на PC и е особено фалена за уникатниот уметнички стил и предизвикувачки битки со босови.

Солидна стратегија која се заснова на запазување редови (turn-based) и е замислена да ги импресионира old school фановите со епски битки и употреба на најразлична магија низ најразлични територии и против предизвикувачки непријатели, како орци, духови и мистериозни номади. Вашиот тим е составен од талентирани воини и волшебници, со комплексно дрво со таленти.

Во овој ретро-инспириран платформер ги користите вашите вештини, но и арсенал од оружја за да се провлечете низ 30 предизвикувачки оддели и конечно да ја побегнете од затворот. Покрај директна акција со разновидни непријатели, имате на располагање и бројни загатки.

1 коментар на “Три Android игри кои се на голем попуст

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии