Топ Twitter трендови за 2009

„Популарните теми на Twitter ни помагаат да разбереме што се случуваше во светот, покажувајќи дека луѓето насекаде можат да бидат соединети во грижата за важни настани; возбудени за новите филмови; или да бидат гикови за новите технологии.“ вели Абдур од истражувачкиот тим на Тwitter.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии