Топ Тема: Лажни вести, друштвени медиуми и политика, Велес и интернет заработка

Емисијата Топ Тема На Ваша Страна која што се емитуваше оваа вечер на Телма телевизија ја третираше актуелната тема со лажните вести, интернет заработката и Велес.

Гости во студиото беа Игор Трајковски од Time.mk, Дарко Булдиоски од NewMediaMK и Бојан Кордалов, специјалист за нови медиуми кои дискутираа и за друштвените мрежи, интернет комуникацијата, но и за локалните политички партии и како тие ги употребуваат друштвените мрежи за своите пропаганди.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии