Tokyo Motor Show ги претстави возилата на иднината

Каде ако не во Јапонија, може да очекуваме да бидат презентирани најлудите и најфутуристичките возила. Дел од возилата презентирани на Tokyo Motor Show се концепт, некои наскоро ќе се појават на патиштата, а некои концепти се сеуште неостварливи, додека пак некои се потполно луди.

Еве дел од моделите…

tokyo-auto-show-2 tokyo-auto-show-5 tokyo-auto-show-4 tokyo-auto-show-3 tokyo-auto-show-1

…повеќе модели може да видите на The Verge.

1 коментар на “Tokyo Motor Show ги претстави возилата на иднината

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии