Titanfall beta е достапна за Xbox One, наскоро и за PC

Дејан Соколоски

во Софтвер

Titanfall е една од игрите кои без сомнение се најочекувани во 2014 година. Веќе е започнато бета тестирањето за Xbox Оne конзолaта, а со оглед на тоа дека станува збор за стрес тест на серверите, очекувањата се дека наскоро ќе се приклучат и РС тестерите.

Првичната замисла беше тестот да трае до 18 февруари, но бидејќи почетокот на тестирањето задоцни, продолжен ќе биде и бета тестот. Наскоро се очекува отворен бета тест за РС-па доколку сакате да ја пробате играта посетете го сајтот на играта.

[youtube]ywrmBT7DlgY[/youtube]

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии