The Oatmeal со куп пари собрaни од интернет им порача „FU“ на своите тужители

Дејан Соколоски

во Свет

Заврши приказната за тужбата на The Oatmeal. Со помош на интернетот Метју Инман креаторот на The Oatmeal собра неверојатно 211.223 долари, иако бараше само 20.000. Сите пари ќе ги подари на добротворни организации. Уште поважно случајот против него, тој беше обвинет за клевета откако побарал од сајт да не му краде негови дела, е повлечен, па не мора да се грижи за својата одбрана.

Како и што најави г. Инман му ги испраќа фотографија од парите и најавената сликата, на сопственикот на Funnyjunk. Останатите фотографии можете да ги погледнете на неговиот блог.

3 коментари на “The Oatmeal со куп пари собрaни од интернет им порача „FU“ на своите тужители

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии