The nerd’s guide to learning everything online

IT.mk редакција

во Веб, Совети

Aвторот Џон Грин во својот TED говор зборува како потрагата по знаење станува вистинска авантура пребарувајќи преку онлајн курсеви, веб заедници и видеа.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии