„The First“ е нова серија на Hulu која не треба да ја пропуштите

Дејан Соколоски

во Вести

Проширена реалност, паметни возила и првата мисија на Марс. Ова се само дел од технологијата и настаните кои се појавуваат во новата серија на Hulu. Настаните од „The First“ се случуваат во блиска иднина, но идната технологијата е многу добро вклопена во светот. Главните улоги се за Шон Пен и Наташа Мекелон. Пред да почнете со серијата, предупредување дека сепак станува збор за драма, а не за фантастика со многу акција.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии