TED: „Зошто на технологијата и се потребни хуманитарните науки“

Дејан Соколоски

во Вести

Дали на технологијата и се потребни хуманитарните науки? Г. Ерик Берж во својот TED говот ќе се обиде да ве убеди дека и се потребни. Видеото е кусо и по него самите ќе може да одлучите дали се согласувате или не.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии