TED: Моите седум вида на роботи

Целта на експериментите со формата, пред се на ектремитетите на роботот е да се совладаат теренските предизвици, и да се отвори можноста роботот да ја совлада околината.

На крај од презентацијата тој зборува и за начинот како работи неговиот тим, пример, ниту една идеја не се критикува.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии