TED: Како летечкото такси ќе го промени начинот на кој патуваме

Дејан Соколоски

во Свет

Следната декада ќе биде ново златно доба за авионите, вели Родин Лијасоф во својот TED говор. Основна причина за обновениот интерес и напредок на ова поле е персонализираниот авиотранспорт.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии