TED: Интервју со Гвин Шутвел – COO на Space X

Дејан Соколоски

во Свет

Гвин Шутвел е одличен пример дека девојките и жените не треба да се плашат од технологијата. Гвин започнала како машински инженер во Chrysler Motors, а сега е дел од Space X. Г-ѓа Шутвел е седми вработен во Space X. Во ова интервју за TED зборува за својот пат до Space X, и секако за првиот лет на Falcon Heavy.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии