#TBT: Стив Џобс – Сè околу вас е направено од луѓе кои не се попаметни од вас

Дејан Соколоски

во feature, Свет

Стив Џобс е еден од основачите на Apple, но иако имаше најмало влијание во креирањето на првиот хардвер г. Џобс е сè уште најпрепознатливо лице кога Apple е во прашање. Овој говор ќе ве потсети што значеше г. Џобс за индустријата, но и за јавноста која „ги голташе“ секој негов збор и идеја.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии