TBT: Интервјуто на Стив Џобс и Бил Гејтс на D5 Conference 2007

Дејан Соколоски

во Свет

Бил Гејтс и Стив Џобс секако се дел од највлијателните личности кога развојот на ИТ технологијата е во прашање. Ова е едно од нивните ретки заеднички интервјуа организирано на D5, конференција организирана од All Things Digital.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии