TBT: Говорот на Бил Гејтс на Харвард

Пред повеќе од 11 години Бил Гејтс на своето враќање во Харвард имаше навистина инспиративен и забавен говор. Иако г. Гејтс никогаш не го заврши образованието сепак ги следел сите часови кои му биле интересни. Триесет години подоцна, г. Гејтс се врати назад како еден од најуспешните студенти било кога.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии