Одредени луѓе имаат потешкотии со заспивање и на различни начини се справуваат со нив. Едни пуштаат тивка музика, други филм, а трети најразлични атмосферски звуци. Апликацијата Atmosphere ви дозволува да комбинирате најразлични звуци за да ја создадете вашата идеална атмосфера, да се опуштите и подобро да заспиете. Преку апликацијата можете да пуштите да се слуша […]

Прочитај повеќе

Короновирусот и сите мерки кои се преземаат дефинитивно влијаат на звуците кои се слушаат низ светот, особено на места каде обично доминира врева. Следниот сајт е всушност звучна мапа за COVID-19. Имено, користејќи Google Earth, професорот Пит Столери собрал снимки преку кои може да се чуе како како најпрометните и најгласните места од светот звучат […]

Прочитај повеќе

Релаксирањето доаѓа во многу форми и е честа потреба при крај од долг ден или пред почетокот на еден. Во такви ситуации, би можеле да се расположите со некоја од многубројните прилагодливи станици на Jango, но доколку чувствувате потреба за релаксирање покрај амбиентални звуци, ви препорачуваме да ја посетите A Soft Murmur. A Soft Murmur е […]

Прочитај повеќе