Најверојатно никогаш немало попаметна употреба на роботите 😃. Во Zume роботи и луѓе заедно соработуваат за креирање на совршената пица. Роботите се користат за ставање на кечап, размачкување на кечапот и ставање на пицата во печката.  За совршена пица се користат и напредни алгоритми, кога корисникот ја користи апликацијата истите може да предвидат што и кога некој […]

Прочитај повеќе