Најновиот трејлер Social Network содржи неколку сцени од филмот и се гледа дека има доста интересен заплет. Знаете како оди со вакви филмови: љубов, измама, расправија, тужба од 600 милиони од најдобриот пријател, почеток на друштвена мрежа која потоа ќе го освои светот…

Прочитај повеќе

Не стигнувате до 500 милиони пријатели без да направите неколку непријатели! Oва го пораката на The Social Network филмот за Facebook, чиј трејлер можете да го погледнете подолу.

Прочитај повеќе

Во колумна за WashingtonPost, основачот на Facebook, Марк Зукерберг рече дека утнале со сложените опции за приватноста.

Прочитај повеќе

Facebook доби поклон за својот 6-ти роденден – 400 милиони корисници, од кои над 550.000 корисници се од Македонија! Пред само два месеци, на почетокот на декември, друштвената мрежа имаше 350 милиони корисници. Сега откако го доби својот поклон Facebook ги чести и корисниците.

Прочитај повеќе