Имате веб сајт и имате мејл. Па што? Присуството на интернет не е ништо споредено со интерактивноста и комуникацијата со потенцијалните клиенти преку друштвените мрежи и споделувањето информации.

Прочитај повеќе

Google објави можност за лесно додавање на слики и диаграми во веб базираниот Google Docs. Сега можете да додавате слики со повлечи-и-спушти функција, наспроти досегашните закачувања преку хард диск, URL или преку Google Image Search.

Прочитај повеќе

Во далечната 1983 година Microsoft го престави Word, софтверот за пишување текстови па и цели книги кој стана многу популарен. Денеска по дваесет години Office е нешто без кое е тешко да се замисли работењето на компјутер. Нормално програмот одеше одлично со Windows оперативниот систем и бидејќи произлегуваат од иста компанија, Windows и Office се […]

Прочитај повеќе