РЗ Инфомедиа, преку својата онлајн платформа zk.mk бесплатно ќе ги промовира стартапите кои се регистрирани во последните  12 месеци. Вредноста на промоцијата е 120 евра и се состои во тоа што при пребарување по дејност на сајтот на Златна книга, овие бизниси ќе добијат приоритетно место како спонзориран резултат. Дополнително, бизнисите кои ќе се пријават за […]

Прочитај повеќе

Друштвена мрежа, редизајнирани Notes, стримање на видео во живо… како што веќе знаете, Facebook станува платформа за сé. Но, му фалеше нешто, и тоа доаѓа во форма на Facebook.com/services. Оваа нова услуга ќе овозможи пребарување на Facebook страници на локални продавници и бизниси според оценките на корисниците. На кратко, Facebook се обидува да направи ривал […]

Прочитај повеќе

Веб сајтот на информаторот Златна Книга доби „респонсив“ дизајн кој автоматски се прилагодива на уредот преку кој ја отварате сајтот. Големината на сајтот се шири и стеснува зависно од големината на екранот на десктоп и таблет компјутерот, или пак ако прегледувате преку мобилен телефон. Доколку пак ја користите апликацијата за iOS или Android, наскоро и […]

Прочитај повеќе

RЗ Infomedia, компанијата која стои зад бизнис адресарот Златна Книга, стартува уште еден сервис со кој сака да ги поврзе потенцијалните купувачи со фирмите. MarketKonekt е објаснет како онлајн маркет преку кој фирмите можат да ги излистаат понудите, а корисниците ќе можат за кратко време да добијат информации за продуктите, услугите и фирмата која ги […]

Прочитај повеќе

По Аndroid апликацијата, Златна книга објави и апликација за iPhone и iPad. Апликацијата овозможува гео-локациско пребарување истакнувајќи ги првите најблиски резултати на фирми и други правни податоци на Златна книга. Има опција за правење повици директно од резултатите, снимање во именик, и прегледување на контактите. Има и опција доколку сакате да пребарате по град, не […]

Прочитај повеќе

Корисничкото искуство е наjвредното мислење кога се работи за продукт, бренд или компанија. Затоа, од среда, Златна книга стартува новина каде корисниците ќе можат да остават коментар или оцена за компанијата која е излистана на сајтот.

Прочитај повеќе