Сајбер нападите врз инфраструктурата сега редовно се дел од вестите. Првиот ваков инцидент е нападот на центрифугите за збогатување на ураниум во Иран. Филмот Zero Days ги документира настаните кои доведоа до овој напад, но и последиците по безбедноста по нападот. Режисер и сценарист на филмот е Алекс Гибни кој е автор и на: Steve […]

Прочитај повеќе