Не е прв пат да видиме лаптоп кој доаѓа со дополнителен дисплеј кој е поставен на тачпадот. Ниту досега, а ниту отсега ова нема да биде пресудно кога ќе купувате лаптоп. Сепак Asus на својот ZenBook Pro модел на лаптоп му додаде токму ваков елемент. Компанијата го претстави лаптопот на Compuex во Taipei. Иако Asus […]

Прочитај повеќе