Asus нѐ изненади и воодушеви со новиот домашен робот Zenbo. Ако до неодамна изгледаше дека за да имаме робот како член на семејството ќе треба да причекаме уште некоја декада, последните неколку години се чини дека иднината е поблиску од било кога. Љубителите на цртаниот Jetsons најверојатно се сеќаваат на Rosie the Robot, роботот-домаќинка која […]

Прочитај повеќе