Правата Android фул фрејм камера на Zeisс, Zeiss ZX1 сепак излегува и веќе е достапна во претпродажба. Поточно, препродажбата беше отворена, но веќе е затворена. Купувачите не беа одвратени ниту од високата цена која изнесува 6000 долари. Камерата доаѓа со 37.4MP Full-Frame CMOS сензор; ZEISS Distagon T* 35mm f/2 леќа; и три копчиња за контрола […]

Прочитај повеќе