Секако дека можете да пронајдете куп начини за да си ја намалте продуктивноста. Сепак, можеби најдостапни се кусите Google Doodle со кои Google промовира некои настани. Она што е интересно е дека овие куси игрички се поиграни од куп ААА наслови. Неодамна Mashable креираше листа од десетина игри кои се помеѓу најдобрите, еве дел од […]

Прочитај повеќе