Дали сте посакале да работите за себе, да патувате низ светот и да ја имате можноста да правите пари и сè тоа од дланката на вашата рака!? Сега можете! Сфатете го како спој на Facebook, Instagram и Freelancer. Новата платформа ezyShot пред некое време го лансираше својот нов елегантен дизајн и врвни функции кои сигурно ќе го […]

Прочитај повеќе