Google Docs има огромен проблем. Дел од корисниците за жалат дека иако не ги нарушиле правилата за користење, нивните профили се затворени. Проблемот зафати голем број на корисници, а од Google објавија дека се свесни за проблемите и работат на решение. Ова секако не е преголем проблем ако имате време за трошење, но тоа не […]

Прочитај повеќе

Кога ќе добиете забрана на Reddit треба да ви е јасно дека сте претерале. Reddit го затвори „Alt-Right“ подфорумот, иако страната е прилично толерантна. Причината за забраната засега е непозната. Два подфоруми „r/altright“ и „r/alternativetight“ се затворени, а заедно со нив забранет им е пристап и на двајца модератори на форумите, пишува Verge. Причината за забраната […]

Прочитај повеќе