Кинескиот производител на паметни телефони Lenovo го претстави својот нов модел Lenovo Z5 Pro GT. Благодарение на малечок трик производителот успеа да направи телефон со екран без карактеристичниот заб на горниот дел. Екранот на телефонот може да се повлече и зад делот каде вообичаено е забот, се крие предната камера. Покрај „недостатокот“ на заб на […]

Прочитај повеќе