Овој викенд се одржува голем YouTube митап во салата Борис Трајковски во Скопје. Настанот е поддржан и организиран од најголемите македонски јутубери. Bobi Beatbox, GP, Winncoot, Steffonator, Bambo, Иван Ајнштајн, IB, Blostur, Darko Atanasovic, Antonio HD, BonnoTV, LordOFails, Андреј Прави Влогови и Nikola’s Art House се дел и организатори од настанот.  „Ќе биде скроз лудо, ќе […]

Прочитај повеќе