YouTube изобилува со бројни видеа. Поголемиот број од нив едноставно сакате да ги преземете и да ги овозможите за репродукција на најразлични направи и во ситуации кога немате пристап до интернет. Ваквото нешто се граничи со легалното и, официјално, можете само да преземате видео материјали кои вие лично сте ги поставиле на платформата. Неофицијално, има […]

Прочитај повеќе

Стриминг на видео содржини знае многу брзо да го потроши вашиот интернет, особено доколку уживате во скромни бенефиции како 100 MB месечно. Дополнително, што да правите во ситуации кога сакате да пуштите еден клип преку вашиот телефон или таблет на места каде што нема интернет? Она што обично се препорачува е предвремено преземање на видео […]

Прочитај повеќе