Lenovo Yoga Book е најверојатно еден од најубавите хибридни уреди кои се достапни на пазарот. Дополнително уредот треба да биде патоказ за дел од останатите прозводители за дизајнот кој треба да го следат. Најголем проблем на уредот, оперативните системи. „Yoga Book делува на природна еволуција на категорија на производи која има проблеми изминативе години. И ова […]

Прочитај повеќе