Yahoo објави дека стартува партнерствотото со Facebook и дека корисниците на двата сервиса можат да си ги поврзат профилите, пример да гледаат Facebook постови преку Yahoo.com, Yahoo Mail… и обратно содржината од Yahoo сајтовитe, меѓу кои и Flickr и Delicious, ќе може да се сподели на Facebook.

Прочитај повеќе