Со новата компанија XXVI, завршува реорганизацијата на Google. Компанијата го започна овој процес пред две години кога Google се подели на повеќе компании, а раководството беше Alphabet. Новата и последна XXVI ќе биде холдинг. Со новата компанија Google конечно ќе може да ги раздели сите компании. Сега со поделбата на акциите под нова независна компанија, ќе […]

Прочитај повеќе