Sony го претстави својот најнов паметен телефон, Xperia Pro. Станува збор за 5G уред коj е еден од ретките телефони кои доаѓа со HDMI влез. Телефонот несомнено е наменет за публика која е фокусирана на фотографија или видео содржина, која може да го користи телефонот како дополнителен екран. Она што не е сосем очекувано, е […]

Прочитај повеќе