Имате веб сајт и имате мејл. Па што? Присуството на интернет не е ништо споредено со интерактивноста и комуникацијата со потенцијалните клиенти преку друштвените мрежи и споделувањето информации.

Прочитај повеќе

Друштвената мрежа за бизнис професионалци и споделување контакти објави дека сега има над 10 милиони корисници, што, според XING, е најголемиот раст на компанијата во последните 15 месеци.

Прочитај повеќе