Adobe го ребрендираше Project Comet кој сега доаѓа под името Experience Design CC. Се работи за нова UX алатка за дизајнери која е изработена според фидбекот од останатите дизајн алатки на Adobe. Она што го овозможува Experience Design CC е креирање на прототип со кој во текот на целиот процес ќе може да се разгледа […]

Прочитај повеќе