Xbox Games Price Tracer e веб сајт преку кој инстантно ќе ги дознаете моментните попусти на дигитални игри преку официјалната продавница на Microsoft. Со посетување на веб сајтот можете да го изберете регионот за кој ве интересираат попусти на игри (United States/ Uk), како и платформата (Xbox One/ Series X/S). Со кликнување на копчето See […]

Прочитај повеќе