Новите Galaxy Tab 8.9 и Galaxy Tab 10.1 таблет компјутери на Samsung се ултра тенки, само 8.6 милиметри, што е 0.2 милиметри потенок од Apple iPad 2 и со тоа се „најтенките“ таблет компјутери.

Прочитај повеќе