Имате апликација за паметни телефони? Метаморфозис ве повикува да ја пријавите за учество на Наградата на Светскиот самит за мобилни апликации. Во овој момент натпреварот е во прва фаза и се избираат најдобрите апликации на национално ниво. Станува збор за награди кои ги промовираат најдобрите мобилни апликации. Натпреварот е речиси без ограничување, иако апликациите мора да […]

Прочитај повеќе