Тешко дека некој веруваше дека на помалку од пет дена до претседателските избори во САД, Македонија ќе биде барем малку во фокусот на американските медиуми. Сепак истите портали од кампањата за кандидатурата на Трамп во Републиканската партија, повторно се актуелни. Над 100 веб-страници кои изразуваат поддршка за Трамп „оперираат“ од Македонија, поточно од Велес, јави […]

Прочитај повеќе