Теди Пејоски и Митко Цабевски, кои ги знаеме како основачи на G6 и u:Plug, стартуваат нов проект – The World of Selfie. Идејата е да се реплицира сајтот од милион пиксели, но со еден милион селфи-фотографиии кои потоа ќе се спакуваат во албум. Идејата е да се остави лично обележје на интернет, како што го […]

Прочитај повеќе