Поодамна пишувавме за тоа како да ги елиминирате здодевните рутини со If by IFTTT, односно како да ги автоматизирате таквите операции преку Workflow за iOS. Ellp е повеќе од истото, но во малку поразлично пакување, а причината поради која сме особени фанови на оваа бесплатна алатка е подобрата интеграција со Windows опкружувањето. Програмот ви дозволува на […]

Прочитај повеќе

Workflow е ексклузивна апликација за Apple и, во поглед на функционалноста, е доста слична со апликацијата IF by IFTTT. Како и со IF, Workflow ја препорачуваме на корисници кои сакаат поголемиот дел од нивните рутински активности да бидат автоматизирани. На пример, секој пат кога ќе сликате три слики, можете да зададете сликите автоматски да се конвертираат […]

Прочитај повеќе