Овој петок по 6-ти пат се случува меѓународната акција „Winter bike to work day“, a по 4-ти пат и во Скопје. Целта на оваа акција е да се популаризира возењето на точак и во зима. Граѓаните може да се регистрираат на официјалниот сајт и да си даваат меѓусебна поддршка. На сајтот може да видите и дека има светско пријателско […]

Прочитај повеќе