Skype за Windows 10 конечно е надвор од preview верзијата и официјално и е достапен на јавноста. Финалната верзија носи неколку промени, па отсега сите корисници ќе можат да користат групни видео разговори. Оваа верзија на Windows Insider корисниците им беше достапна од март. Сега конечно им е достапна на сите корисници, и Microsoft започнува со […]

Прочитај повеќе