Продавницата за веб апликации Chrome Web Store на Google oд самиот почеток нуди над 500 веб апликации. Некои од нив се доста интересни, други се само копија на веб сајт, трети непотребни. А има и корисни алатки или апликации кои до сега беа достапни само за iPhone и iPad, а сега ги имате на вашиот Chrome прелистувач.

Прочитај повеќе